Kompania jone


Kompania u themelua ne Korrik te vitit 2016, duke pare nevojen per sherbime te trajtimit te mbetjeve te rrezikshme me te sigurta, te besueshme dhe me nje kosto me te ulet. U krijua si nje kompani me nje sherbim te kompletuar per menaxhimin e mbetjeve mjekesore dhe ne me pak se nje vit ishim operative ne pjesen me te madhe te qyteteve te shqiperise. Misioni i kompanise eshte te promovoje praktika të qëndrueshme, te sigurta, pa ndikuar ne mjedis dhe me kosto efektive përmes teknologjive inovative, shërbimit ndaj klientit dhe edukimit.

Sherbimi

Ofrojme nje sherbim te kompletuar per menaxhimin e mbetjeve mjekesore.

Cmim standard

Sigurojme asnje rritje cmimi apo kuote shtese gjate gjithe kohezgjatjes se kontrates suaj.

Ligjore

Respektojme cdo pike te ligjit dhe punen e cdo institucioni qe na monitoron ndaj jemi te besueshem.

Operimi

Ofrojme kosto efektive dhe cmime standarte pavaresisht vendndodhjes suaj.

Teknologjia


Kompania eshte mbeshtetur ne teknologjine alternative te Newster® Group i cili eshte edhe nje nga partneret me te rendesishem. Impianti Newster® NW50 sterilizon mbetjet nëpermjet Trajtimit në Nxehtësi nga Fërkimi (Frictional Heat Treatment FHT). Teknologjia mbështetet në fraksionimin mekanik dhe procesin termik për të arritur inaktivizimin e flores mikrobiale.Sipas kritereve te STAATT (State and Territorial Assosiation on Alternative Treatment Tecnologies) steriliteti te mbetjeve pas trajtimit eshte I Nivelit te IV. Ky sistem eshte i projektuar per te perpunuar mbetje infektive ne nje kapacitet 75-90 kg ne ore dhe per te perfunduar me nje produkt final teresisht homogjen, inert, te thate dhe lehtesisht te riperdorshme nga sistemet WTE per te prodhuar energji. Teknologjia Newster mbeshtet nje nga misionet e kompanise per te reduktuar maksimalisht sasine e mbetjeve te cfardolloj natyre. Pas perpunimit mbetjet kan reduktuar deri ne 75% te vellimit dhe deri ne 25% te peshes.

Karakteristika të teknologjisë sonë:

Karakteristika
I thate
Fizikisht inert
I sterilizuar
Reduktim ne peshe
Reduktim ne volum
I paidentifikueshem

klientet tane


...
...
...
...
...
...
...
...

Sherbimi


Kompania eshte prezent ne pjesen me te madhe te qyteteve si Shkoder, Lezhe, Tirane, Elbasan, Korce, Pogradec, Fier, Vlore, Gjirokaster, Sarande. Me deshiren per te zgjeruar harten e sherbimit ftojme cdo te interesuar ne bashkepunim per te na dhene mundesine te jemi prezent ne te gjithe Shqiperine. Sherbimi ofrohet per te gjitha subjektet, private apo shteterore te cilat gjenerojne mbetje mjekesore potencialisht te rrezikshme. Klientet tane mund te jene spitale, klinika dentare,klinika mjekesore, laboratore etj.

Sherbimi per menaxhimin e mbetjeve mjekesore perfshin:

  • Program trajnimi per stafin per te minimizuar riskun e incidenteve.
  • Pajisjen me kontenitore te standartizuar perkatesisht per cdo lloj mbetje.
  • Trajtimin e mbetjeve.
  • Mbeshtetje per cdo pyetje apo problem ne lidhje me menaxhimin e mbetjeve.

cfare thone klientet tane per ne?


Staf shume bashkepunues dhe te disponueshem per cdo informacion.


Klinika Koral

Eco riciklim me nje vision te gjere dhe fryme inovative. Kujdesen per nje sherbim te shkelqyer dhe te kompletuar.

Te sigurte dhe cmime standarte te paluhatshme.


Staf shume bashkepunues, korrekt dhe te shpejte.


« Dedikuar sherbimit cilsor dhe nje ambienti me t'paster »

Promovojmë praktika të qëndrueshme, të sigurta, pa ndikuar në mjedis dhe me kosto efektive përmes teknologjive inovative, shërbimit ndaj klientit dhe edukimit.

— Eco Riciklim

Na kontaktoni


Kontakti

Mezez Kashar, Tirane
Albania

info@ecoriciklim.al

+355676003302

+355676003305

Keni ndonje pyetje? Rezervoni nje takim me ne

Your message has been sent. Thank you!